Nye tørklæder fra Fashionteam

Nye tørklæder fra Fashionteam

Det er noget tid siden jeg sidst har opdateret bloggen, men det lykkedes endelig at skrive et nyt oplæg. Jeg vil gerne dele mine oplevelser med at købe nye tørklæder fra den hyggelige webshop fashionteam.dk. Dette er anden gang jeg køber fra dem på blot to uger.

Under Nyheder har de et tørklæde som på den ene side er grøn med små lila blomster og på den anden side er tørklædet lila med små grønne blomster. Fine grønne pomponer hele vejen rundt om tørklædet. Det er nemt at blive fristet Fashionteam.dk har mange lækre tørklæder. Sidste gang endte jeg med at købe fire tørklæder i Fashionteam.dk. Jeg har også lagt et mini-tørklæde i varekurven. Et lille tørklæde som passer perfekt til en hvid sommerbluse. Det lille tørklæde har jeg valgt i røde farver måske skulle jeg også vælge et mini-tørklæde hvor farven er blå. Fashionteam.dk har og nogle ensfarvet tørklæder i bomuld. Disse tørklæde er ikke så store og findes i et væld af forskellige farver. Min bedste veninde har også fundet et tørklæde – et tørklæde i klare farver tyndt og lige rigtigt her til sommer. Min veninde har også fundet en halskæde af fine perler – den kommer også i varekurven. Denne gang har min interesse også faldet på et bælte. Et mega fedt bælte i sort læder og en oval spænde i børstet stål. Min nabo som også har handlet ved Fashionteam.dk viste mig en halskæde hun købte for to uger siden. Denne halskæde må jeg bare eje. Heldigvis har Fashionteam.dk halskæden endnu så ned i kurven med den. Denne gang har jeg brugt lidt mere tid at kikke på betingelser og om os. Jeg får det indtryk at det er en webshop hvor ejeren har det mål at give deres kunden en god oplevelse og arbejder med hjertet på det rette sted. Jeg er helt tryg ved at handle i Fashionteam.dk lige som flere af mine veninder har mig anbefalet webshoppen. Mine tørklæder, bælte og halskæde er nu bestilt og ordrebekræftelse er modtaget. Så nu venter jeg på at modtage mine varer. Nemt og hurtigt.